PUBLICITAT

NESTLE SOLGAR CALM

TULA MIC

EDV COSTA BRAVA RESORT

BCN BARBER SHOP

DECATHLON

TANQUERAY

A Strawberry Films realitzem tot tipus de vídeos i spots publicitaris per promocionar els teus serveis, productes i novetats: campanyes en línia, contingut audiovisual per a xarxes socials, vídeos de presentació per al teu web, spots, reels per a Instagram o qualsevol format i suport amb finalitats publicitàries.

Després de deu anys com a productora de publicitat a Barcelona, treballant per a tot tipus de marques i empreses de tall mundial, així com per a petites empreses i comerços locals, sabem que l’important és sempre la idea. I ens apassiona buscar i rebuscar fins a trobar la millor idea per als nostres clients, transformant el missatge en una història. I una història en imatges. De manera creativa, persuasiva i atractiva perquè l’anunci capti l’atenció de l’espectador i arribi al teu públic amb èxit i impacte.

Disposem dels mitjans tècnics, l’equip, la capacitat i la flexibilitat per adaptar-nos a totes les empreses, a qualsevol client i pressupost; per poder assumir qualsevol producció. Realitzem el projecte de forma integral, és a dir, de principi a fi, assumint tot el procés audiovisual:

IDEA

BREU

PROPOSTA CREATIVA

GUIÓ

ESCALET

COPY

PREPRODUCCIÓ

LOCALITZACIONS

PERMISOS

CASTING

STORYBOARD

COORDINACIÓ

RODATGE

EQUIP TÈCNIC

EQUIP ARTÍSTIC

MATERIAL CÀMERA 4K | DRON

IL·LUMINACIÓ

FOTOGRAFIA

Postproducció

EDICIÓ NO LINEAL 4K

CORRECCIÓ DE COLOR

GRAFISME & MOTIONS GRAPHICS

SONORITZACIÓ & LOCUCIÓ

DRETS MUSICALS

CONTACTE

STRAWBERRY FILMS | Productora Audiovisual

Plaça Universitat, 8 08007 BARCELONA